Član skupine Take That žaluje za hčerko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Gary Barlow in njegova žena Dawn žalujeta za svojo mrtvorojenko.
Oglej si celoten članek

Žena Garyja Barlowa, člana zasedbe Take That, je v nedeljo rodila mrtvo deklico Poppy. "Z Dawn z žalostjo sporočava, da sva izgubila dojenčka. Poppy Barlow je bila mrtvorojena 4. avgusta v Londonu. Zdaj bova osredotočena na to, da ji pripravimo prelep pogreb in da še naprej z vsem srcem ljubiva najine tri otroke. V tem bolečem času prosimo za zasebnost in spoštovanje," je v izjavi za javnost povedal Gary.

Par, ki je poročen že 12 let, ima 11-letnega sina Daniela in hčerki Emily (9) ter Daisy (3). Gary naj bi v nedeljo nastopil na zaključni ceremoniji olimpijskih iger, vendar za zdaj še ni znalo, ali bo zaradi žalovanja odpovedal nastop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.