Claudia na Oktoberfestu

Foto: Žurnal24 V družbi prijateljic je Claudia uživala v festivalskem vzdušju.
Claudia Schiffer, ki je skupaj z Naomi, Cindy in Lindo v 90. letih zaznamovala modne piste, se je te dni mudila na festivalu Oktoberfest.
Oglej si celoten članek

Na festival piva v Münchnu je Claudia Schiffer prišla v tradicionalni obleki in s prijateljicami uživala v vzdušju ter seveda spila vrček piva.

39-letna manekenka se je dve leti nazaj zopet vrnila v svet mode, ki ga je zapustila zaradi sina Casperja in hčerke Clementine. Podpisala je pogodbo za modno hišo Chanel in postala njihov zaščitni obraz.

"Supermodeli, kot smo jaz, Naomi in Linda, niso več aktualni, saj je oglaševanje usmerjeno v pop zvezdnice in igralke," pravi Claudia, ki je v srečno poročena s producentom Matthewom Vaughnom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.