Claudia Schiffer dokazala, da gola zažiga tudi pri skoraj petdesetih!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja manekenka je odložila krpice za kultni Vogue.
Oglej si celoten članek

"Vrnila se je, po 25 letih je ponovno na naši naslovnici," so zapisali na Instagramu Italijanskega Vogua in razkrili dve fotografiji povsem gole nekdanje supermanekenke Claudie Schiffer. 48-letna svetlolaska na prvi fotografiji svoje intimne predele skriva s torbico in čevlji, na drugi pa ima na sebi le odprt suknjič. 

Fotografije je navdihnilo delo Helmuta Newtona, Claudia pa je s pomočjo samosprožilca fotografije posnela sama in v točno takšnih pozah, v katerih se je počutila dobro v svojem telesu. Pravi, da kljub goloti, ne gre za erotične fotografije, pač pa za fotografije, na katerih sprejema svojo seksualnost in si želi, da gredo s takim sporočilom tudi v svet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:14 31. Avgust 2019.

    nič posebnega.....poznam veliko 50. letnic+ ki izgledajo veliko bolj sexi kot tale, ki ima za sabo plastične operacije in še …

  • 09:17 28. Avgust 2019.

    Te obdelave fotografij delajo čudeže-tudi v negativno smer....

  • 07:47 6. Avgust 2019.

    Po 50 letih, še varčevalni račun ni lep..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.