Clinton v Prekrokani noči

Foto: Žurnal24 Bill Clinton je dobil manjšo vlogo. (Foto: Reuters)
Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton bo nastopil v drugem delu komedije Prekrokana noč.
Oglej si celoten članek

Clinton bo v filmu igral samega sebe. Prizor so posneli že preteklo soboto, in sicer v Bangkoku.

Film o prijateljih, ki se po prekrokani noči brez spomina zbudijo v hotelski sobi, je bil svetovni hit, zato je bilo le vprašanje časa, kdaj bodo posneli nadaljevanje. Zgodba se tokrat odvija na Tajskem, zaigrali pa bodo isti igralci, ki so se izkazali že v prvem delu. Zach Galifianakis bo upodobil trčenega Allena, Bradley Cooper umirjenega Phila, Ed Helms pa zobozdravnika Stuja.

Liam Neeson namesto Gibsona
Vlogo v filmu so ponudili tudi Melu Gibsonu, a si je priložnost zaradi škandala z materjo svoje hčere, Oksano Grigorjevo, zapravil. Vlogo tetovatorja je tako dobil Liam Neeson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.