Clintonova ljubimkala z Yoko Ono?!

Foto: EPA
Foto: EPA
Vdova Johna Lennona Yoko Ono trdi, da je imela intimno razmerje s Hilary Clinton.
Oglej si celoten članek

Hilary Clinton, ki bi rada sedla na predsedniški stolček, v tem trenutku zagotovo ne potrebuje lezbičnega škandalčka, a prav tega je dobila. Yoko Ono, vdova Johna Lennona, je na neki tiskovni konferenci namreč izjavila, da je imela s političarko intimno razmerje. "Spoznali sva se v sedemdesetih na protestih proti vietnamski vojni. Najin odnos je bil intimen. Imeli sva iste poglede na enakopravnost spolov, na boj proti avtoritarni in patriarhalni družbi, v kateri sva odraščali,“ je izjavila 82-letna umetnica.

"Imeli sva kratko romantično razmerje, ko sem z Johnom stanovala na Manhattnu in je Hilary študirala na univerzi Yale. Nato sva izgubili stike. Preseneča me, kako dobro so se stvari zanjo iztekle. V boju za predsedniški mandat ji želim vse najboljše,“ je še dodala.

To sicer ni prvič, da so se v javnosti pojavila namigovanja, da ima Hilary lezbična nagnjenja. Leta 2007 se je govorila, da je imela razmerje s svojo asistentko Humo Abedin. Hilary je govorico takrat demantirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.