Clintonova sta jo pokazala

Foto: twitter @HillaryClinton Charlotte Clinton, Bill Clinton, Hillary Clinton Foto: twitter @billclinton Charlotte Clinton, Bill Clinton, Hillary Clinton Foto: twitter @ChelseaClinton Charlotte Clinton, Chelsea Clinton, Marc Mezvinsky
Bill in Hillary Clinton sta pokazala svojo prvo vnukinjo.
Oglej si celoten članek

Novopečena stara starša, Bill in Hillary Clinton, ne moreta skriti navdušenja nad svojo vnukinjo. Oba sta tako že objavila prvi fotografiji male Charlotte, ki se je njuni hčerki Chelsea in njenemu možu Marcu rodila v petek.

"Z Billom sva presrečna, da sva stara starša. Eden od najsrečnejših trenutkov v najinem življenju," je na twitterju zapisala Hillary. Dedek Bill pa je ob eni prvih fotografij z vnukinjo zapisal: "Charlotte, z babico ne bi mogla biti srečnejša". 

Fotografijo svoje hčerke je s sledilci delila tudi ponosna mamica Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:02 28. September 2014.

    MK Ultra, here we come.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.