Clooney bo oče in mož

Foto: Žurnal24 George Clooney bo v novem filmu poskušal znova združiti svojo družino.
George Clooney resno razmišlja o vlogi v novi komični drami Alexandra Paynea The Descendants.
Oglej si celoten članek

The Descendants je drama o očetu, ki išče izgubljeno družinsko srečo.

Razkrinkal bo prešuštvo
V filmu po vzoru Naša mala miss, v katerem se skupina čudaških junakov odpravi na nekakšno potovanje, ki vzbudi veliko smeha in ponudi tudi poučne nauke, je za Clooneyja rezervirana glavna vloga.

Če se za sodelovanje s Payneom odloči, bo v drami igral veleposestnika, ki se s hčerkama odpravi na potovanje, katerega glavni cilj je najti ženinega ljubimca.

Utopično celo za dramo
Cloney se bo tako preizkusil kot pater familias, ki hoče prek soočenja z ženinim prešutvom znova združiti svojo razpadlo družino in doseči srečo.

Čeprav se sliši prej iluzionistično kot realno, pa je zagotovljena že lokacija snemanja. To se bo, če bo čedni hollywoodski branilec samskega stanu dal zeleno luč, začelo februarja prihodnje leto na Havajih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.