Clooney postal očka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriški igralec George Clooney in njegova žena Amala sta postala starša.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik igralca je potrdil veselo novico. "Zjutraj sta Amal in George v svojem življenju pozdravila Ello in Alexandra Clooneyja. Ella, Alexander in Amal so zdravi, veseli in se počutijo dobro. Georgeu so dali pomirjevala in naj bi okreval v nekaj dneh," je še dejal tiskovni predstavnik. 

Nedavno so mediji poročali, da naj bi Clooney za porod segel globoko v žep. Rezerviral naj bi celo krilo porodnega oddelka v bolnišnici in poskrbel, da bodo za ženo skrbele tri izkušene babice. Med njimi tudi babica, ki je pomagala na svet številnim članom kraljeve družine. Že pred tem je igralec prenovil svojo vilo v Veliki Britaniji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:52 6. Junij 2017.

    Čudno, kako da nista dala otrokoma neka "in" imena, kot jih dajejo naši estradniki? Pik, Dik, Cik ... ipd. spakedranke. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.