Clooney se bo poročil!

Foto: Žurnal24 Elisabetta ga je ukrotila. (Foto: Flynet)
Nemški Bild je od prijateljev Clooneyjeve izbranke izvedel, da jo je igralec zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

George Clooney, zapriseženi samec, je Elisabetto Canalis zaprosil za roko. To je nemški tabloid Bild izvedel od prijateljev temnolase lepotice. In kavalir George se je zaroke lotil na zelo šarmanten način.

Elisabettine starše je namreč povabil v Mehiko, kjer ima počitniško hišo, in ju tam prosil za blagoslov. Starša sta bila seveda presrečna, še zlasti oče, ki je svojega bodočega zeta pred dvema mesecema, ko ga je prvič spoznal, opomnil, da njegova hči prihaja iz verne družine. Kar pomeni, da življenja na koruzi ne bo dolgo odobraval. George si je njegove besede očitno vzel k srcu.

Clooney in seksi televizijska voditeljica sta par od junija 2009. George se je sicer po svoji prvi ločitvi leta 1993 od igralke Talie Balsam zaklel, da se ne bo nikoli več poročil. A zarečenega kruha se, kot kaže, res največ poje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.