Clooney se je zastrupil v Italiji

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
George Clooney in njegovo dekle, Stacy Keibler dobita brez dvoma, kamorkoli se odpravita, vrhunsko postrežbo. Pa vendar sta v neki italijanski restavraciji staknila prebavne težave.
Oglej si celoten članek

George Clooney in Stacy Keibler že od sredine junija uživata na počitnicah v Italiji, vendar so pred dnevi njune dopustniške dni zmotile precej nadležne prebavne motnje. Zvezdniški parček se je namreč na večerji v neki restavraciji v mestu Cernobbio blizu igralčeve vile ob jezeru Como zastrupil s hrano. "Končno pojedla slabo večerjo v Italiji. Celotna družba se je zastrupila s hrano," je zapisala Stacy naslednji dan po obedu na svojem Twitter profilu ter dodala: "Sem pa vseeno vsaj še vedno v Italiji."

Na srečo ni nihče iz njihove družbe potreboval zdravniške pomoči, še poroča TMZ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.