Clooney z glavo v vetrobransko steklo, takšno je njegovo stanje

Foto: Profimedia
George Clooney je bil na Sardiniji udeležen v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Igralec se je s skuterjem peljal 100 kilometrov na uro, ko mu je pot prekrižal mercedes, ki se na ovinku ni mogel pravočasno ustaviti. 57-letnik je z glavo udaril v vetrobransko steklo, nato pa poletel 10 metrov stran od vozila. "Lepo je biti pri življenju,“ je George po nesreči povedal prijatelju.

Igralca so odpeljali v bolnišnico, ki pa jo je lahko zelo kmalu zapustil, saj ni utrpel hujših poškodb. Bodo pa zdravniki njegovo stanje še tri tedne skrbno nadzorovali. Zvezdnik, ki sedaj okreva doma, naj bi že čez nekaj dni nadaljeval s snemanjem serije Catch-22.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.