Clooney znova samski

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralec George Clooney se je razšel s svojim dekletom Stacy Keibler.
Oglej si celoten članek

Po dolgem premisleku sta se George Clooney in Stacy Keibler razšla. Ugotovila sta, da njuno razmerje nima prihodnosti.

"Vedela sta, da se ne bosta nikoli poročila in imela otroke. Stacy si v naslednjih letih želi otroke in moža," je povedal vir za The Sun. Skupaj sta bila od leta 2011.

George pa se je po razhodu izkazal za pravega kavalirja. Svoji nekdanji ljubezni je zapustil stanovanje in veliko nakita.

George je znan po tem, da ne zdrži dolgo ob istem dekletu. Pred Stacy je intimno prijateljeval z Elisabetto Canalis, Sarah Larson in Liso Snowdon, pred več leti pa je med drugim hodil tudi z igralkama Renée Zellweger in Kelly Preston.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:51 15. Marec 2013.

    ...tako je 100% topolovodar!

  • 14:42 15. Marec 2013.

    ta tip nikakor ne more ostat z ženskami, morda , ker ne mara žensk v resnici ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.