Clooneyja po trku vrglo v zrak

Foto: Epa
Foto: Epa
Igralec je bil z motorjem na poti na snemanje, ko je vanj trčil voznik osebnega avtomobila.
Oglej si celoten članek

George Clooney na Sardiniji snema serijo Catch 22. Iz hiše, v kateri trenutno stanuje, se je s skuterjem odpeljal do lokacije, na kateri trenutno snemajo. Med potjo je doživel prometno nesrečo. Na enem od tamkajšnjih križišč ga je zbil avto, ki je zavijal levo. 

Clooneyja je vrglo v zrak. Z glavo je udaril v vetrobransko steklo avtomobila in padel na tla. K sreči je imel na glavi čelado, poleg tega pa v trenutku nesreče ni vozil hitro. Kljub temu je čelada počila.

S kraja so ga odpeljali v bližnjo bolnišnico, kjer so opravili preiskave. K sreči nima nič zlomljenega, posledice trčenja pa naj bi čutil še približno 20 dni. Bolečine čuti v medenici, kolki in kolenu. 

Igralca naj bi že odpustili iz bolnišnice v domačo oskrbo. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.