Clooneyjevo "likanje jajc" je pravi hit

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec George Clooney si je izmislil estetsko operacijo testisov, ki je postala pravi hit.
Oglej si celoten članek

Vse se je začelo januarja, ko je igralec za revijo Esquire povedal, da na obrazu nikoli ni uporabil botoksa, si je pa dal gube zgladiti na modih. "Nikoli si nisem dal popraviti oči, vendar sem porabil več denarja za raztegovanje kože na modih. Niso mi bile všeč gube. Gre za nov postopek, ki ga je preizkusilo že veliko ljudi v Hollywoodu. Imenuje se likanje jajc. Dejansko pa se mu reče dvig mod," je povedal.

Tako se je neka klinika odločila, da bo ponudila tovrsten postopek. Medicinska sestra Jamie, ki je tudi lastnica klinike za estetsko kirurgijo, je pojasnila, kako poteka postopek: "Uporabljamo laserje za odstranjevanje dlak in zgladimo gube. Celoten postopek, ki je nezapleten, stane okoli 470 evrov, imenuje pa se moško lasersko dviganje."

"Gre za popolnoma logičen in normalen postopek. Pred desetimi leti se je brazilska depilacija na ženskah vsem zdela smešna, danes pa se je vsi poslužujejo. Ne posmehujte se, dokler ne poskusite," še pravi Jamie.

Da je postopek postal prava uspešnica med slavnimi, kaže na to, da imajo urnik operacij popolnoma natrpan. Jamie še svetuje, da se omenjeni postopek ponovi vsak mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.