Clooneyju in Goslingu največ nominacij

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ricky Gervais si že brusi jezik. Le iz koga vse se bo lahko delal norce? Znane so nominacije!
Oglej si celoten članek

Zlati globusi – 69. podelitev bo 15. januarja – veljajo za znanilce oskarjev, zato so današnje nominacije v Hollywoodu vsi nestrpno pričakovali.

Med srečnimi nominiranci so: George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling, Michael Fassbinder, Michelle Williams, Charlize Theron, Rooney Mara, Tilda Swinton, Jodie Foster, Kristen Wiig, Viola Davis, Meryl Streep in Glenn Close.

Januarja pa ne bodo nagradili le igralcev, ampak tudi režiserje, ki so v letu 2011 dosegli največ. To so po mnenju Združenja tujih novinarjev (FPA) letos Woody Allen za film Polnoč v Parizu, George Clooney za Ides of March, Martin Scorsese za Hugo, Michel Hazanavicius za The Artist in Alexander Payne za film The Descendants.

Za življenjsko delo pa bodo nagradili 74-letnega Morgana Freemana.

Celoten seznam nominirancev si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.