Cobain Courtney nazival s kur**

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po dvajsetih letih policija razkrila Cobainovo nenavadno sporočilo.
Oglej si celoten članek

"Ali ti, Kurt Cobain, vzameš Courtney Michelle Love za svojo zvesto nabito ženo," so besede, ki so jih našli v denarnici Kurta Cobaina ob njegovi smrti in jih skrivali vse do danes. Policijski oddelek iz Seattla je nenavadno pismo javnost razkril šele ta teden, dvajset let po glasbenikovi smrti.

Sporočilo je bilo napisano na listek hotela San Francisco Phoenix, našli pa so ga v denarnici na kraju nesreče, kjer je umrl Cobain. Sporočilo izgleda kot nekakšna sarkastična poročna zaobljuba, v kateri je Kurt zapisal, da Courtney vzame za ženo "kljub temu, da je kur** z mozolji, ki mi krade denar za drogo in se prodaja." Cobain se je na ta način morda le norčeval iz njunega problematičnega razmerja, saj je znano, da je Courtney v poslovilnem pismu, ki ga je napisal preden je storil samomor, imenoval za boginjo, iz katere buhti ambicija in empatija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.