Cocker bo nastopil v Stožicah

Foto: Žurnal24 Legendarni pevec, ki ima za seboj štiri desetletja uspešne kariere, je že nastop
Uradno je potrjeno, da bo Arena Stožice novembra gostila britanskega glasbenika Joe Cockerja.
Oglej si celoten članek

V Slovenijo prihaja legendarni glasbenik Joe Cocker, ki bo 15. novembra nastopil v Areni Stožice. Karte za koncert bodo v prodaji od julija dalje.

Cocker pa v Sloveniji ne bo nastopil prvič. V ljubljanski hali Tivoli je zapel že štirikrat in navdušil poslušalce vseh generacij.

Cocker bo jeseni izdal nov album z naslovom Hard Knocks, ki je nastal v sodelovanju s producentom Mattom Serleticem. Na novi plošči bo devet pesmi, med drugim tudi Cockerjeva različica skladbe I Hope skupine Dixie Chicks.

Njegova turneja se začne 9. oktobra, z novim albumom pa glasbenik napoveduje pop skladbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.