Coco spet nastavila zadnjico

Foto: Žurnal24 Coco je tokrat pozirala na mizi. (Foto: Twitter)
Bivša Playboyjeva zajčica in žena raperja Ice-T-ja Coco je po že ustaljeni praksi na Twitterju objavila fotografijo svoje ogromne zadnjice.
Oglej si celoten članek

Coco zagotovo ne potrebuje agenta za promocijo, saj si največjo reklamo naredi kar sama z rednim objavljanjem svojih opolzkih fotografij na socialnem omrežju Twitter.

Coco je tudi tokrat izpostavila najbolj opevan in velik del svojega telesa – zadnjico. 31-letnica je pozirala na mizi v svoji garderobi, kjer po njenih besedah najraje preživlja svoj čas. Če dobro opažate, potem lahko o Coco izveste nekaj novega – blondinka ima namreč stvari v svojih omarah prav lepo zložene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.