Coco tokrat pokazala tudi prsi

Foto: Žurnal24 coco Foto: Žurnal24 coco Foto: Žurnal24 coco Foto: Žurnal24 coco
Prsata Coco je svoje oboževalce na Twitterju znova razveselila z razgaljenimi fotografijami.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna Coco, žena raperja Ice T-ja, se je še enkrat razgalila za svoje sledilce na Twitterju. Čeprav Coco fotografskemu objektivu še posebej rada nastavlja svojo zadnjico, je oboževalcem tokrat pokazala tudi prsi. "Zdi se mi, da sem se malce polila," je pod sliko, na kateri se razkazuje v mokri majici, zapisala nekdanja Playboyeva zajčica.

Objavila pa je tudi fotografiji v rdeči obleki, na katero je očitno še posebej ponosna. "Malce prozorna, a sijoča. Prav takšna ustreza moji osebnosti," je zapisala Coco.

Coco so že pred časom zaradi golih fotografij prepovedali dostop do Twitterja, očitno pa njene najnovejše fotografije, ki si jih lahko ogledate tukaj, le niso za cenzuro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.