Coco zamenjali s hrvaško predsednico

Foto: EPA
Foto: EPA
Panamski portal Critika je starleto Coco Austin zamenjal za hrvaško predsednico Kolindo Grabar Kitarović.
Oglej si celoten članek

Foto: Critica coco Ob fotografiji Coco Austin, žene Ice T-ja, v mini bikiniju so zapisali, da hrvaška predsednica na plaži privablja poglede in da se lepota in inteligenca očitno ne izključujeta. Njihovo zgodbo so povzeli tudi drugi mediji, le perujski portal La Republica je fotografiji malce bolj podrobno pogledal in ugotovil, da ne gre za političarko, ampak ameriško starleto.

To sicer ni prvič, da je po svetu zaokrožila lažna fotografija svetlolase predsednice. V začetku leta so srbski mediji objavili posnetek ženske v kopalkah in trdili, da gre za Grabar Kitarovićevo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:27 25. December 2015.

    Važno je, da socialno podporo porabiš za internet in blesave komentarje...

  • 12:52 24. December 2015.

    Klobo, brez zamere, se en od 120000 slovencev brez službe (propadla, nekoč uspešna f irma) samo, tudi ti ga kvasiš. …

  • 11:04 24. December 2015.

    Kako bi bilo lepo, da bi vzel vsaj dva dni dopusta, da si folk odpočije od tvojih neumnosti !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.