Čokoladico Snickers bodo preimenovali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
A le za nekaj časa …
Oglej si celoten članek

Do 19. julija 1990 se je čokoladica Snickers v Veliki Britaniji in na Irskem imenovala Marathon, nato pa so jo preimenovali, da bi nosila enako ime kot drugod po svetu.

snickers

Podjetje Mars pa se je ob 85. obletnici odločilo, da oboževalce čokoladice in nostalgike malo pocrklja, zato bodo Snickers po 30 letih preimenovali nazaj v Marathon, a le za določen čas. Čokoladico bodo pod starim imenom po Veliki Britaniji prodajali le tri mesece. “To je krasen način, na katerega lahko obeležimo 85 let proizvajanja čokoladic v Veliki Britaniji. Upamo, da gre tudi za čudovito poslastico oboževalcem Snickers, ki se še spominjajo časov, ko se je čokolada prodjala pod imenom Marathon,” je povedala Gemma Buggins iz podjetja Mars.
 
Snickers je v Veliki Britaniji druga najbolje prodajana čokoladica. Prva je Cadbury's Dairy Milk. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.