Čokoladno presenečenje v zadnjici

Foto: Žurnal24 Policisti so v preprodajalčevi zadnjici našli Kinder jajček, poln droge.
Preprodajalca droge so obsodili na tri leta zapora, potem ko so v njegovi zadnjici našli Kinder jajček, napolnjen s heroinom.
Oglej si celoten članek

Američan Paul Boyes je v otroško igračo Kinder presenečenje skril šest zavitkov heroina in si jih potisnil v zadnjik. Preprodajalec je drogo po vsej verjetnosti želel prepeljati iz države, pri čemer pa so ga zalotili policisti, ki so jo med temeljitim pregledom našli v Paulovi analni odprtini. Petindvajsetletnika so obtožili posedovanja drog in ga obsodili na tri leta zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.