Coldplay s praznično uspešnico

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Skupina Coldplay je pred prazniki poskrbela za pesem, ki gre v uho in bo decembra vsekakor hit.
Oglej si celoten članek
Skladbo, ki bo izšla na prihajajočem petem studijskem albumu, lahko poslušate TUKAJ.

Božič se hitro približuje in božično vzdušje se iz dneva v dan bolj stopnjuje. Veliko glasbenikov je svoje navdušenje že delilo z oboževalci, med njimi tudi skupina Coldplay, ki je za popestritev veselega decembra poskrbela s pesmijo Christmas Lights.

Skladba je bila sprva dostopna le prek spletne trgovine iTunes, kjer je zabeležila odličen odziv in se uvrstila na top lestvice po številu spletnih prenosov v številnih državah po vsem svetu. Odzivi na Christmas Lights so izjemni, pesem pa bo zagotovo ena najbolj predvajanih skladb uspešnic teh praznikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.