Cooperjeva zveza ne bo dolgo trajala

Foto: FameFlynet Bradley Cooper Suki Waterhouse Foto: FameFlynet Bradley Cooper Suki Waterhouse Foto: FameFlynet Bradley Cooper Suki Waterhouse Foto: FameFlynet Bradley Cooper Suki Waterhouse
Bradley Cooper in Suki Waterhouse sta menda močno zaljubljena, kljub temu njen bivši fant trdi, da ta zveza nima prihodnosti.
Oglej si celoten članek

38-letni igralec Bradley Cooper in 20-letna britanska manekenka Suki Waterhouse se že nekaj tednov redno dobivata. Igralec ji je celo plačal let v Boston, kjer snema novi film, nato pa jo je peljal še v Pariz, ker si je mladenka pač zaželela spremembe.

Viri pravijo, da sta drug nad drugim več kot očarana. "Suki ga obožuje. Sta v stalnih stikih in ko le lahko, se vidita.“

Obstaja pa nekdo, ki meni, da ta ljubezen ne bo dočakala jeseni. Miles Kane, Sukijin nekdanji fant, pravi, da bo zanju usodna razlika v letih. "Ljudje hitro pozabijo, da je stara šele 20 let. In on? Star je 40? Mlada je in prepričan sem, da bo to kmalu spoznal tudi Cooper,“ je povedal Kane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.