Coryjeve zadnje besede producentu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Oče in producent serije Glee Ryan Murphy spregovoril o tragični smrti zvezdnika Coryja Monteitha.
Oglej si celoten članek

"'Želim ozdraveti," so bile zadnje besede, ki sem jih slišal iz njegovih ust. Prepričan sem in vedno bom prepričan, čeprav je umrl, da je res želel premagati svojo zasvojenost. Bilo ga je sram,“ je izdal Murphy in dodal, da se je s Coryjem nazadnje pogovarjal sredi junija, ko mu je igralec povedal, da se boji, da ga bodo odpustili. "Zagotovil sem mu, da je zdaj pomembno le to, da ozdravi, in da vloge v seriji Glee ne bo izgubil. Mislil je namreč, da ga bomo odpustili. Zadeva je še toliko tragičnejša, ker smo zanj vsi navijali in mu poskušali pomagati."

Nova sezona prestavljena

Nova sezona Gleeja se bo začela en teden pozneje, in sicer 26. septembra. Kot je še znano, bo Coryjev lik Finn umrl v tretjem delu. Produkcijo bodo nato za nekaj časa prekinili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.