Cosbyjeva žena: "Zasluži si ta pekel"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Camille Cosby je soprogu, ki mu očitajo več posilstev, doslej zvesto stala ob strani. Bo tako tudi ostalo?
Oglej si celoten članek

Vir je New York Post povedal, da je žena Billa Cosbyja, zoper katerega je bila zaradi spolnega napada vložena obtožnica, "besna" in da se počuti "osramočeno".

Camille, ki je z igralcem že več kot 50 let poročena in mu je rodila pet otrok, si tega, kar se trenutno dogaja, res ni zaslužila.

V medijih je namreč v zadnjih mesecih skorajda vsak dan kakšna vest o njenem soprogu, ki naj bi omamil in posilil več žensk. 71-letnica je Billu doslej ves čas zvesto stala ob strani in se smehljala v kamero, a tega je sedaj očitno konec. "Moj mož si zapora ne zasluži, si pa zasluži ta pekel, ki ga trenutno prestaja, čeprav se pretvarja, kot da ne obstaja,“ naj bi povedala pred prijatelji.

Camille naj bi za moževo nezvestobo vedela, ni pa želela, da ta informacija pride v javnost. Po besedah vira Camille noče pričati, a ne zato, ker želi moža obvarovati, temveč zato, ker jo je zelo sram.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:30 7. Januar 2016.

    Saj ni sigurno, da je to počel.Velikokrat si ženske tudi izmislijo, da potem obogatijo na račun izmišljotin.Denar pa sigurno ima.Sicer …

  • h3o
    17:26 5. Januar 2016.

    raje grem u zapor kot pa da mam doma 20 let tečno babo!

  • 13:08 5. Januar 2016.

    če je vedela, kaj ta pujs počne, je enaka kot on...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.