Costner streljal po ulicah Beograda

Foto: Blitz Kevin Costner 3 dni za uboj Foto: Blitz Kevin Costner 3 dni za uboj Foto: Blitz Kevin Costner 3 dni za uboj Foto: Blitz Kevin Costner 3 dni za uboj Foto: Blitz Kevin Costner 3 dni za uboj
Ta teden v slovenske kinematografe prihaja akcijski triler, v katerem je Kevin Costner kot umirajoči tajni agent presenetil marsikaterega Beograjčana.
Oglej si celoten članek

Lansko pomlad so bili prebivalci Beograda izjemno presenečeni, ko so na ulicah svojega mesta opazili Kevina Costnerja s pištolo v roki. Ne volnena kapa ne sončna očala niso mogla skriti enega od najbolj znanih obrazov Hollywooda, ki je v srbski metropoli snemal nekatere prizore iz filma po scenariju Luca Bessona (Nikita, Ugrabljena 2, Peti element ...) 3 dni za uboj (3 Days to Kill). V akcijskem trilerju, ki v slovenske kinematografe prihaja 27. februarja, se poleg znanega oskarjevca v glavnih vlogah pojavijo Amber Heard, Hailee Steinfeld in Connie Nielsen.
 
V filmu 3 dni za uboj (3 Days to Kill) lahko spremljamo umirajočega tajnega agenta Ethana Rennerja (Costner), ki se želi ponovno povezati s svojo hčerjo Zoey (Hailee Steinfeld). Medtem pa se poda na svojo zadnjo misijo, kjer mu za plačilo obljubijo zdravilo, ki mu bo povrnilo življenje. V trenutkih, ko ni dovoljena niti najmanjša napakica, mora preprečiti globalno katastrofo in tudi tisto, ki jo ima doma ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.