Courtney doživela prometno nesrečo

Foto: Žurnal24 "Prijateljica" jo je odnesla brez poškodb
Igralka Courtney Cox je minuli vikend za volanom svojega belega jeklenega konjička doživela prometno nesrečo, ki pa se je na srečo končala brez poškodb.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica popularne nanizanke Prijatelji se z družino trenutno nahaja na Havajih, kjer je v nedeljo doživela manjšo prometno nesrečo. Courtney se je s svojim belim BMW-jem zaletela v manjši kamion, ki ga je upravljal 48-letni Douglas Barton. Za zdaj ni znano, ali je bila igralka sama v avtomobilu. Na srečo pa sta se tako ona kot Barton izvlekla brez poškodb in kazni.

Courtney Cox in njenemu možu Davidu Arquettu se je na odmoru pridružila igralka Isla Fisher, zaročenka Sache Barona Cohena, bolj znanega kot Borat, ki je ostal doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.