Courtney se je odklopila s Twitterja

Foto: Žurnal24 Na Twitterju je tudi objavila svoje gole fotografije. (Foto: Twitter)
Pevka Courtney Love se je letos že drugič odklopila z družabne mreže Twitter.
Oglej si celoten članek

Šestinštiridesetletna Courtney Love se je pridružila Johnu Mayerju, Miley Cyrus in drugim zvezdnikom, ki so družabno mrežo zapustili. Za to se je odločila, ker je zaradi objave svoje gole fotografije na svojem profilu postala tarča posmeha na blogih.

"Izklapljam se s Twitterja, fotografija je bila namenjena prijatelju," je osramočena zapisala. Na fotografiji, objavljeni 30. septembra, sedi na kavču, na sebi pa ima samo spodnjice.

Kako se bo pevka znašla brez mreže, ni znano. Večkrat jo je namreč uporabila za javno prepiranje z nekdanjim fantom Billyjem Corganom, pevcem skupine Smashing Pumpkins, ter spravo s hčerko Frances Bean Cobain.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.