Courtney se ne ločuje

Foto: Žurnal24 Courtney Cox in David Arquette
Igralka Courtney Cox je prvič po govoricah o ločitvi spregovorila o odnosu s svojim soprogom.
Oglej si celoten članek

Courteney Cox in David Arquette, ki sta v zadnjem mesecu živela ločeno, se po poročanju ameriških medijev ne nameravata ločiti. Igralka, ki je s soigralcem iz filma Krik poročena že enajst let in imata 6-letno hčerko Coco, še vedno ne ve, kakšna prihodnost ju čaka.

„Ne vem kaj se bo zgodilo, toda lahko povem le, da se ne ločujeva. Potrebovala bova veliko poguma, da bova prebrodila najine težave,“ je povedala Courtney, ki je dodala, da je v času, ko sta z Davidom živela ločeno, dozorela. Za nasvet se je obrnila na svojo dobro prijateljico Jennifer Aniston, ki se je leta 2005 ločila od Brada Pitta. Courtney je še povedala, da sta z „Davidom druga človeka“.

Govorice o ločitvi Courtney in Davida so se začele že avgusta letos, ko so nekateri namigovali, da se je Courteney zbližala s soigralcem iz serije Cougar Town, Brianom Van Holtom. Igralka je takrat razkrila, da z Davidom hodita na terapijo, saj naj bi se „že več let prepirala zaradi istih stvari“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.