Courtney znova gola na Twitterju

Foto: Žurnal24 (Foto: Twitter)
Rock zvezdnica Courtney Love ima velike težave s Twitterjem, še posebej pa s pozornostjo.
Oglej si celoten članek

Twitter 46-letni pevki Courtney Love povzroča nemalo težav. Potem ko je pred nekaj meseci na svojem profilu objavila svoje gole fotografije, si je nato profil celo ukinila. Sedaj se je na priljubljeno spletno stran že vrnila, na ogled pa postavila nove fotografije, kjer je pomanjkljivo oblečena. V spodnjem perilu sedi na zofi, med nogami pa ima neke vrste kovinsko kroglo in verigo.

Na eni od fotografij pa se celo poljublja z neznano žensko, ki pa je očitno bolj zainteresirana za poziranje kot pa poljub z zvezdnico. Obe tudi pokažeta bradavici.

Foto: Žurnal24 Courtney Love
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.