Covid-19: Melania Trump še vedno v primežu bolezni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Melania Trump je pretekli teden sporočila, da je okrevala, a očitno še ne popolnoma.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA je odpovedala odhod na možev predvolilni shod v Ohio, ker jo še vedno muči trdovraten kašelj. Njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham je povedala: "Gospa Trump se vsak dan počuti bolje, iz previdnosti pa danes ne bo odpotovala.“

Razočaranje, da Melania moža tokrat ne bo mogla podpreti, je v Trumpovem taboru zagotovo veliko razočaranje, saj velja za enega od moževih adutov na prihajajočih volitvah. Shod bi bil prvi dogodek, na katerem bi Američani od 2. oktobra, ko sta s predsednikom izvedela, da sta se okužila s koronavirusom, videli svojo prvo damo.

Okužen je bil sicer tudi Barron. "Na srečo je močan najstnik in ni kazal simptomov. Po eni strani sem bila vesela, da smo vsi trije hkrati zboleli in smo lahko drug za drugega skrbeli ter skupaj preživljali čas. Sedaj je Barron negativen,“ je Melania pretekli teden zapisala na spletni strani Bele hiše.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.