Covid-19: Salma Hayek zdravniku rekla, da želi umreti doma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka je zdravnikom povedala, da želi umreti doma.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Salma Hayek se je na začetku pandemije okužila s koronavirusom. Njeno stanje je bilo tako resno, da so jo zdravniki želeli sprejeti v bolnišnico, a jim je odvrnila, da bi raje umrla med svojimi štirimi stenami. "Tako je bilo hudo, da me je moj zdravnik rotil, naj grem v bolnišnico. Rekla sem: 'Ne, hvala. Raje bi umrla doma.'“ je izjavila za Variety.

54-letnica je v izolaciji v svoji sobi v stanovanju v Londonu, v katerem živita tudi njen soprog in hčerka, preživela kar sedem tednov. Lepotica je še razkrila, da je v nekem trenutku potrebovala zdravljenje s kisikom in da še vedno čuti posledice bolezni.

Še med okrevanjem se je Salma lotila novega projekta. Je del zvezdniške zasedbe, ki jo bomo videli v filmu House of Gucci, v katerem glavno vlogo igra Lady Gaga. "Preko zooma smo imeli sestanke, a le omejeno število, ker sem bila tako utrujena,“ je dejala Salma, ki v filmu igra vedeževalko, ki je Patrizii Reggiana pomagala pri umoru moža.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.