Cowell: Dovolj bo!

Foto: Žurnal24
Bo zaščitni znak Ameriškega idola Simon Cowell zapustil oddajo? Cowell velja za zelo neposrednega in ostrega kritika nastopajočih.
Oglej si celoten članek
Simon Cowell, sodnik v oddaji Ameriški idol, vedno pogosteje namiguje, da bo slovito oddajo kmalu zapustil. "Javnost se me bo prej ali slej naveličala. Devet let pojavljanja je najbrž dovolj. Se oddaja lahko nadaljuje brez mene? Vsekakor. Lahko postane še boljša.“

Cowell, ki dela družbo pevki Pauli Abdul in producentu Randyju Jacksonu, slovi kot najbolj neposredn izmed treh sodnikov, ki izbirajo najboljšega pevca izmed množice prijavljenih. Njegove pikre pripombe, ki so zaščitni znak oddaje že od začetka leta 2002, nikogar ne pustijo hladnega. Oddaja bi z njegovim odhodom vsekakor izgubila del svojega čara.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.