"Craig je najboljši Bond"

Foto: Žurnal24 Skyfall Foto: Žurnal24 Skyfall Foto: Žurnal24 Skyfall
Bond o Bondu. Ni ga čez Daniela Craiga, meni Roger Moore.
Oglej si celoten članek

Konec oktobra v kinematografe prihaja Skyfall, novo nadaljevanje frašize o tajnem agentu 007, v katerem Jamesa Bonda že tretjič igra Daniel Craig. Britanski igralec kot Bond kaže veliko več mišic, kot so jih prejšnji igralci, ki so upodabljali slovitega agenta v službi njenega veličanstva, z njimi pa je očitno navdušil tudi enega od nekdanjih bondov.

Sir Roger Moore, ki je britanskega vohuna igral v sedmih Bondovih filmih med letoma 1973 in 1985, v svoji novi knjigi Bond o Bondu (Bond on Bond) namreč hvali njegovo igro, opisuje pa ga tudi kot najboljšega Bonda.

"Oboževal sem Casino Royale in Daniela Craiga. Je odličen igralec, zagotovo najboljši, ki je igral Bonda," je zapisal 84-letni Moore, ki se je spomnil tudi svojih bondovskih let, v katerih je lahko "skočil s stola brez strahu, da si bo polomil kolena, in ugriznil v praline, ne da bi se bal, da bo izgubil zob".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.