Cristiano Ronaldo: Njegova zveza naj bi bila v krizi

Foto: Profimedia
Ali govorice, da je Cristiano Ronaldo posilil Kathryn Mayorga, uničujejo njegovo zvezo?
Oglej si celoten članek

V paradižu nogometaša Cristiana Ronalda naj bi zaškripalo. Zvezdnik se je s svojo zaročenko in mamo hčerke Alane pred nekaj dnevi še zaljubljeno sprehajal po Madridu, kjer se je moral zaradi utaje davkov zglasiti na sodišču, sedaj pa naj bi bilo vsega konec.

To poroča več medijev, med drugim tudi Correio da Manha. Georgina naj bi nad zvezo obupala in odložila 700 tisoč evrov vreden zaročni prstan, pišejo. Kot dokaz, da je v njuni zvezi res zaškripalo, navajajo tudi podatek, da je lepotica svoj 25. rojstni dan praznovala v Argentini in ne s svojim možem, ki je tistega dne stal na nogometnem igrišču.

Kakor koli že, Ronaldo je Georgini čestital na Instagramu, kjer je zapisal: "Čestitke najlepši ženski, ki mi je bila poslala od Boga.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:31 31. Januar 2019.

    Vidim, da tudi milijarde ne pomagajo pri zvezi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.