Cristiano Ronaldo plaval z delfini

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometni zvezdnik je bil nad tovrstno izkušnjo nadvse navdušen.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na svojem Twitter računu objavil fotografijo s počitnikovanja na Maldivih, na kateri plava z delfini. "Danes sem doživel čudovito izkušnjo – plaval sem z delfini. Neverjetno je, kako se povežejo z nami," je navdušeno zapisal ob njej.

Fotografija je, nič kaj presenetljivo, najbolj navdušila raznežene oboževalke 26-letnega portugalskega nogometaša, ki pa mu je pred tem uspelo tudi razočarati in razjeziti številne oboževalce, ko je pred dopustom brez pojasnila odpovedal svoj napovedani obisk v Dubaju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.