Črn dan za Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na sodišču je izgubil.
Oglej si celoten članek

Igralec Johnny Depp je zaradi obrekovanja tožil News Group Newspapers, ki izdaja tabloid The Sun, v katerem so pisali, da je pretepel ženo. Depp obtožbe zavrača in trdi, da je bila njegova soproga, Amber Heard, tista, ki je bila nasilna.

Obravnava v Londonu je trajala 16 dni, med drugim se je morala pred sodnikom prikazati tudi Heardova, ki je na zadnjem zaslišanju povedala, da je zadeva zanjo še vedno zelo boleča.

Igralec pa je danes izvedel, da je na sodišču izgubil, kar je zelo razveselilo tabor Heardove, v katerem so že napovedali, da bodo v ZDA predložili še več dokazov o tem, da je bil Depp v zakonu nasilen. Depp je v ZDA vložil tožbo proti nekdanji ženi, ker ga je v odprtem pismu za Washington Post še enkrat obtožila nasilništva in mu s tem uničila kariero. 

Sodnik v Londonu je po razsodbi povedal, da je bila velika večina domnevnih napadov na Heardovo dokazana, pri tabloidu The Sun pa so se Amber zahvalili za pogum. "The Sun se že 20 let zavzema za žrtve družinskega nasilja, ki jih nikoli ne smemo utišati. Sodniku se za natančen premislek zahvaljujemo, Amber Heard pa za pogum, da je na sodišču predložila dokaze,“ pravijo pri The Sun.

Par se je spoznal leta 2011 med snemanjem filma Zapiti dnevnik. Poročila sta se štiri leta pozneje, a že eno leto pozneje je Heardova vložila ločitvene dokumente. Depp naj bi v vinjenem stanju večkrat razgrajal. Leta 2015 je bil v Avstraliji pod vplivom alkohola in drog do nje fizično in verbalno nasilen. Igralka je povedala, da bi tisti čas lahko opisala kot tridnevno dramo s talci.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:07 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.