Črna gora najlepši skriti biser

Foto: Shutterstock Guanajuato, Mehika Foto: Shutterstock Busan, Južna Koreja Foto: Shutterstock Quebec City, Kanada Foto: Shutterstock Suzhou, Kitajska Foto: Shutterstock Bundi, Indija Foto: Shutterstock Florianopolis, Brazilija Foto: Shutterstock Myanmar, Indija Foto: Shutterstock Armenija in Gruzija Foto: Shutterstock Maroko Foto: Shutterstock Črna Gora
Popotniški portal Traveler's Digest je objavil lestvico desetih skritih biserov za popotnike pustolovce. Prvo mesto je pripadlo Črni gori.
Oglej si celoten članek

Lestvica je namenjena avanturistom in vsem tistim, ki si za počitnice zaželijo predvsem odkrivanja novih dežel, navad in kultur. Tu ne boste našli mest s prestižnimi turističnimi resorti, pravijo na portalu Traveler's Digest, ampak lestvico desetih, ki vas bodo očarala.

In prav prvo mesto si je prisvojila Črna Gora, ki po njihovem opisu kljub svoji dolgi in očarljivi obali ob Jadranskem morju ter številnimi očarljivimi mesteci ni polna turistov. Priporočajo, da si obmorsko državico, ki je veliko manj razvita od sosednje Hrvaške, ogledate z vožnjo po obmorski magistralki, zavijete v stara mesteca in vasi ter tako začutite njen pravi utrip.

Lestvice desetih ne spreglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.