Črna prihodnost Bauerja

Foto: Žurnal24 Oboževalci Jacka Bauerja bodo morali na film še počakati.
Producenti serije 24 napovedujejo, da Bauerja čaka nesrečen konec.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalci televizijske uspešnice 24 so naznanili, da bo nezmotljivega ameriškega vladnega agenta Jacka Bauerja, ki ga igra Kiefer Sutherland, sicer tudi producent serije, doletel nesrečen konec.

 

Tragično je avtentično

“Serija je tragična, in če bi se za Jacka končalo srečno, ne bi bilo avtentično,” je v petek po poročanju Reutersa izjavil izvršni producent serije Howard Gordon.

 

Podrobnosti o tem, kako se bo Bauer spoprijel s svojo nesrečno usodo, ni želel izdati: “Scenaristi ga bodo odpeljali tja, kjer ni bil še nikoli,” je povedal o agentu, ki se je po 24 ur vedno znova spopadal s številnimi življenjskimi tragedijami in težkimi moralnimi odločitvami.

 

Kmalu tudi film

Zadnji del Foxove serije, ki je preživela osem sezon in prejela številne nagrade, bodo v ZDA predvajali 24. maja, medtem ko je osnutek scenarija za film po besedah Gordona že napisan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.