"Crocodile Dundee" ne sme iz države

Foto: Žurnal24 Paul Hogan kot Crocodile Dundee s soigralko Lindo Kozlowski. (Foto: Reuters)
Igralec Paul Hogan ne sme zapustiti Avstralije, saj državi dolguje več milijonov.
Oglej si celoten članek

 

Avstralec Paul Hogan, ki je zaslovel kot Crocodile Dundee, ima težave z avstralsko davkarijo, ki naj bi ji bil dolžen 27 milijonov evrov.

70-letni igralec z družino živi v ZDA, pred kratkim pa mu je umrla mati in moral se je vrniti v rodno deželo, iz katere bo lahko zdaj odpotoval le, če bo poravnal račune. A zvezdnik vse očitke ostro zavrača.

Avstralske oblasti in Hogan se okoli denarja sicer prepirajo že več let. Nekoč se je "Crocodile Dundee" na to temo tudi javno norčeval. "Pridite po mene, uboge riti," se je takrat zasmejal v televizijsko kamero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.