Crowova nova je prava seks bomba

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Med Russellom Crowom in Dito von Teese naj bi se iskrilo.
Oglej si celoten članek

Russell Crowe, ki se je lanskega oktobra po devetih letih zakona ločil od Danielle Spencer, je menda spet zaljubljen. Srce naj bi mu ukradla burlesque plesalka Dita von Teese. Parček so skupaj zalotili decembra, in sicer v hotelu Four Season v New Yorku, kjer naj bi si privoščila masažo za pare.

Zvezdnik srečno samski

Russell se ženskim čarom po ločitvi ni zmožen upreti. Pred kratkim so ga ujeli tudi v družbi nekdanje žene pevca Billyja Joela Katie Lee. V nekem hotelu naj bi sedela ob kaminu in si izmenjavala nežnosti.

Cveti pa tudi njegova kariera. Konec januarja ga bomo v Sloveniji lahko občudovali v glasbeni drami Nesrečniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.