Črt med seksom na stranišču pijan

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Črt nam je zaupal, da je bil ob incidentu, ko je izklopil mikrofon v wc-ju tako zelo pijan, da se več ali manj ne spominja skoraj ničesar.
Oglej si celoten članek

Finalist Bara Črt je za Žurnal24 povedal, da vedno stoji za svojimi dejanji, tudi takrat, ko naredi neumnost. "Stojim za svojimi dejanji, takrat sem naredil sranje, res je. Pili smo, plesali na šanku, šli na wc, se je ugasnil mikrofon, kar ni dovoljeno, in sem upravičeno dobil karton." Ob vprašanju, kaj se je v resnici zgodilo in zakaj je ugasnil mikrofon, je Črt povedal: "Če povem po pravici, jaz sem bil takrat tako pijan. Jaz sem mislil, da me ni bilo samo pet minut, potem pa sem izvedel, da me ni bilo 20-30 minut. Niti točno ne vem, kaj je z mikrofonom bilo. Ko sem prišel nazaj je bila panika, kje sem."

Če je bila izkušnja z obiskovalko divja, pa pravi, da se ne spomni in dodaja, da "če bi bilo divje, bi vrata padla dol".

Strinja pa se, da si karton zasluži: "Stojim za svojimi dejanji. Edino kar ni bilo po pravilih je to, da ni delal mikrofon, zato si zaslužim rumen karton in sem hvaležen, da nisem dobil rdečega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.