Črt odgovarja na obtožbe, da ni plačeval delavcev

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Zmagovalcu tretje sezone Bara na Facebooku očitajo, da ni plačeval delavcev.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook črt Uporabnik Facebooka pravi, da je Črt "poln sranja" in da bi, "če bi bil on vodja bara, ziher zajebal delavce in zajebal bar v pufe". To naj bi se namreč že zgodilo. Komentator trdi, da je delal v Ambasadi Jugoslavia, v katerem naj bi bil barovec Črt nekoč poslovodja.

Črt naj bi omenjeni lokal v Postojni vodil skupaj s prijateljem. Po besedah komentatorja delavci niso dobili plačil, podjetje pa je šlo pozneje v stečaj.

"V tem podjetju sem bil zaposlen in če bi tam vse bilo tako, kot bi moralo biti, bi bil še vedno pri njih. Ker ni bilo tako, kot sem jaz kot poslovodja mislil, da bi moralo biti, sem šel stran. Mislim, da to ni stvar, ki jo lahko ocenjujem, to preiskujejo tudi organi pregona. Kar se tiče teh neplačil, to nima veze z mano. Nekatere osebe, ki naj ne bi bile plačane, so se že javile pod raznimi objavami na Facebooku, da so dobile denar. Malo se mi zdi smešno. Ljudje iz Postojne so me prišli podpirati, vrteti glasbo … Tam sem nehal delati leta 2013,” je za Žurnal24 povedal zmagovalec Bara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.