Cruise bo praznoval po celem svetu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hollywoodski igralec ob svojem 50 rojstnem dnevu prihodnje leto načrtuje zabave po celem svetu.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise bo prihodnje leto dopolnil 50 let, okrogli jubilej pa bi rad proslavil z zabavami na vseh kontinentih. "3. julija bom dopolnil 50 let in bom to obeležil z veliko zabavo oziroma zabavami po celem svetu. "Poglejte, imam 50 let. Kje je moja zabava?"" je pojasnil svojo odločitev.

Sicer bo igralec navkljub velikopoteznim načrtom za sklop zabav, dan, na katerega bo dopolnil abrahama, preživel na že napovedanem snemanju filma, katerega naslov sicer ni želel razkriti. Poleg tega tudi ni znan seznam držav, ki jih bo obiskal v sklopu "turneje". Mogoče pa ga lahko pričakujemo tudi v Sloveniji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.