Cruise priskočil na pomoč

Foto: Žurnal24 Tom in Katie si želita še enega otroka.
Tom Cruise ni junak le na filmskem platnu. Predzadnji dan lanskega leta je priskočil na pomoč ženski, ki je z avtomobilom obtičala v snegu.
Oglej si celoten članek
Tom Cruise je z družino preživljal praznične dni na svojem domu v mestu Telluride v Coloradu. Družina Cruise-Holmes se je 30. decembra v svojem hummerju peljala po lokalni cesti, ko so zagledali vozilo, ki je zletelo s ceste in obtičalo v snegu.

"Policija je z voznico čakala avtovleko, ko se je poleg njih nenadoma ustavil avtomobil in v njem je bil Tom Cruise!“ je dejal očividec. Tom in njegov telesni stražar sta pomagala potisniti avtomobil nazaj na cestišče. Preden so odšli, so Tom in družina nesrečni voznici zaželeli srečno novo leto.

Tom, Katie, Isabella, Connor in Suri so med prazničnimi dnemi uživali na snegu. "Smučamo, imamo obilne večerje in se smejemo,“ je dejala Katie. "Obožujemo kuhanje. Tom se dobro znajde v kuhinji. Odlično zna pripraviti testenine carbonara in testenine z limono.“
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.