Cruise razlog za konec zvezdniške ljubezni?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Julianne Hough se menda trudi osvojiti srce Toma Cruisa.
Oglej si celoten članek

Lepa Julianne Hough, ki se je pred kratkim razšla z voditeljem Ryanom Seacrestom, naj bi se med snemanjem filma Rock za vse čase zagledala v Toma Cruisa. "Julianne išče scenarije, ki bi jo spet združili s Tomom," je povedal vir.

Julianne naj bi očarali Tomovi številni glasbeni talenti. "Julianne obožuje muzikale. Tom pa je odličen pevec in plesalec, kar se ji zdi zelo seksi. Prepričana je, da sta si s Tomom usojena in da bi bila vpliven hollywoodski par. Naj vas ne preseneti, če jo bodo zelo kmalu ujeli na zmenku," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.