Cruise se je dobival s Cher

Foto: Žurnal24
Zgodbice o ljubimkanju Toma Cruisa s hoolywoodskimi zvezdami in zvezdnicami so že večkrat polnile tabloide, najnovejša o njegovi skrivni romanci s pevko in igralko Cher pa je osupnila filmski svet.
Oglej si celoten članek

Želele so si ga mnoge. © AFP

 
Enainšestdesetletna nekdanja soproga Sonnyja Bona je potrdila govorice, da se je v 80. kljub razliki v letih ljubimkala z mladim in čednim igralcem. Cher je za Good Morning America izjavila, da Cruise v tistem obdobju še ni bil fanatičen scientolog, ampak ''preprosto najčudovitejši človek, kar si ga lahko zamislimo''.

Junak Top Guna je živel  z Nicole Kidman in  Penelope Cruz, danes pa je poročen s Katie Holmes, zvezdo nadaljevanke Dawson's Creek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.