Cruise se je spravil v smrtno nevarnost

Foto: Profimedia tom cruise Foto: Profimedia tom cruise Foto: Profimedia tom cruise Foto: Profimedia tom cruise Foto: Profimedia tom cruise
Tom Cruise je posnel verjetno najbolj nevaren prizor v svoji karieri.
Oglej si celoten članek

52-letnik je znan po tem, da želi vse prizore, tudi najbolj nevarne, posneti sam. Tako je tudi med snemanjem petega dela filmske franšize Misija: Nemogoče.

Fotografi so zvezdnika ujeli med snemanjem verjetno najnevarnejšega prizora v njegovi dogoletni filmski karieri. Cruisea so privezali na vojaško tovorno letalo, ki se je nato dvignilo na 1500 metrov in krožilo s hitrostjo 400 kilometrov na uro, poročajo mediji.

Filmska ekipa je igralca menda rotila, naj se ne spravlja v nevarnost, a Cruise si ni premislil. Kot je pred kratkim povedal v pogovorni oddaji Grahama Nortona, je za takšne prizore treniral 30 let, zato mu je pomembno, da jih posname sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.