Čudežni zapornik umrl zaradi dihal

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Vzrok za smrt igralca Michaela Clarka Duncana ni bil srčni infarkt.
Oglej si celoten članek

Potem ko je igralec Michael Clarke Duncan, najbolj znan po vlogi čudežnega zapornika iz filma Zelena milja, pred dvema mesecema doživel srčni infarkt, ta ni bil neposreden vzrok za njegovo smrt pred enim tednom. Na mrliškem listu je namreč navedeno, da je bil vzrok smrti odpoved dihal.

Eden od vzrokov je bilo tudi pomanjkanje kisika v možganih. Julija, ko je doživel infarkt, je bil namreč pet minut brez kisika, zaradi česa so se njegovi vitalni organi močno poškodovali. Poleg tega pa je bil vzrok smrti neenakomerno utripanje srca.

Dva tedna po infarktu so na igralcu opravili traheotomijo, s katero so mu olajšali težave z dihanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.